Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz vargalex #10554 üzenetére

    Lehet ilyet találni? Tele van velük a topik... A baj az OpenWrt-ben is van, mert hát elismerem én, hogy nulláról fejlesztik, meg lelkes csapat, meg minden, csak aki felteszi, az meg azt várja, hogy működjön, főleg ha olyan routerről váltott TP-LINK-re, amin OLEG vagy Tomato működött, és hozzám hasonlóan az optware rendszere túlélt két WL-500G Premium routert, és jelenleg is megy az RT-N16 alatt, úgy, hogy közben fent volt 25 féle Tomato, és volt egy HDD csere is, amikor másolással mindent áttoltam. Még több éves torrentek is ott vannak a seedelt listában, amiket még WL-500GP-n tettem be az rtorrentbe. Itt meg felteszed a firmware-t, azt mondod, hogy "opkg install wifi" meg "opkg install usb" (ezek persze szigorúan idézőjelben), és akkor jönnek a gondok, mert ez rc, az beta, amaz meg trunkos, emez meg a végleges, és A nem kompatibilis B-vel, és stb... Na így ne csodálkozzunk rajta, hogy az itt felszólaló 495 user-ből 300-nál user error van. Lehet, hogy a Te tudásoddal ez nem gond - amit én természetesen maximálisan elismerek - de ilyen tudással kevesen rendelkeznek itt, a nagy többség csak vett egy routert, és azt hitte, hogy "egy este" beüzemeli, ehelyett már két-három hónapja csak szív vele.

    De itt van akkor a másik user error (?), a WiFi eldobálás... A minap is téma volt, a transmission már valami 400-ra korlátozva, kevés kapcsolat, ext filerendszer, mégis eldobálja a WiFi-t, így a topiktárs inkább két rouert használ, az egyiket csak a WiFi miatt. :)

    Én elhiszem - sőt tudom is -, hogy Te bárkinek szívesen segítesz, de azért több száz embernek Te sem segíthetsz egyenként... Illetve ha Te eddig mindenkinek tudtál segíteni, akkor el kellene gondolkodni rajta, hogy csinálj egy olyan leírást, ami alapján valóban meg tudja csinálni az átlag user is a telepítést. Sajnos r3pl4y fullos firmware-je is füstbe ment terv lett, pedig az még talán jelenthetett volna megoldást egyesek számára.

    Szóval én még (talán) azt is elhiszem neked, hogy nem a vassal van a baj (bár nehezen), de akkor meg kellene egy olyan firmware rá, amit még a hozzá nem értő sem tud elrontani, ami egy masszív alapot biztosítana a router stabil működéséhez - akárcsak az OLEG vagy a Tomato -, és nem lehet az első három kattintással lefagyasztani, és padlóra küldeni az egészet. Csakhogy ilyen erre nem létezik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák