Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d8976

    csendes tag

    Sziasztok!


    Nem régen váltottam le a régi Geforce fx 5200-as karimát GeForce 6600-as-ra. Az 5200-ast használnva probléma nélkül át tudtam tenni a képet a tv-re, volt szín, tiszta volt a kép, tehát minden rendben volt.

    Nem rég megvettem a 6600-as karit és átmegy a kép tiszta is, semmi baja, csak egy hogy nincsen szín!

    A világon minden beállítást az nvidia forceware driverében kipróbáltam, ide értve a tv varázslóját, az összes PAL-t A.tól Z-ig, meg minden egyedi beállítható dolgot, de így sincs szín. Ekkora elkezdtem felenni régebbi forceware drivereket, próbálgattam velük továbbra sincsen szín. Ezután feltettem a tv-tools-t ott is kipróbáltam minden féle lehetőséget de továbbra sincsen szín.

    Azt az érdekességet azaz pontosabban kettőt észre vettem, hogy amikor nicsen fennt kari driver akkor viszont van szín a tv-n, de így viszont a gép nem használható. Ugyan akkor a másik észrevételem az hogy amikor elkezd betölteni a windows xp, akkor egészen a mgjelenő logóig van szín, tehát még a betöltés alatt megjelenő windows xp logó is színes, de sajnos amint megjelenik az dvözlő képernyő ahol be kell írni a jelszót, illetve hát ugye több felhasznaló esetén ki kell választani a usert, az már nem színes, mint azután már semmi sem.


    Az összekötésről:

    A videó kari kimenete s-videom ehhez van gyárilag egy átalakító ami csinál belőle ''apa'' rca-t, nekem ehhez csatlakozik egy kábel (lévén hogy ez az átalakító pár centi hosszú csak), aminek a tv-be dugandó része euroscart. És mondom az 5200-assal tökéletesen ugyan ezen felállással működött minden.

    Sajnos nicsen további elképzelésem mi lehet a baj, ezért kérlek titeket hogyha tudtok valami megoldást, azt osszátok meg velem!

    Előre is köszönöm
    d8976

Új hozzászólás Aktív témák