Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz band1103 #4016 üzenetére

    Nem, nem rossz!

    Csak a ccc nem tudja bekapcsolni önmagában a TV out-ot, így nem kap feszültséget!

    Következő a teendő:

    Előszöris lehetőleg WDM-es Catalyst 9.4-es driver legyen fent, ccc-vel, de ha vársz pár napot, akkor már kint is lesz a 9.5 várhatóan.

    Aztán ami a legfontosabb: AtiTrayTools programból nem a legújabbat, hanem az 1.3.6-os verziót letölteni, amiben még van TV out vezérlés! Ezt feltelepíted, elindítod, a tálcán a jobb alsó sarokban jobb gombot nyomsz a megjelenő kis ikonra és kiválasztod a Display menüpontot. Ott tudod kapcsolgatni a megfelelő képernyőket, mit hogyan akarsz. Nyomsz egy ON/OFF gombot a TV-outnak, majd 'Alkalmaz' és máris élni fog! Arra figyelj, hogy kicsit meg lehet keveredni, ha a monitorod nem az 1-es számú bemenetre van dugva. Ha esetleg nem oda van, hanem a kettesbe, akkor feltétlenül dugd át (ezt nyomon tudod követni az ATT-ban), mert csak így fogod tudni használni korrektül a tv-out-ot.

    Ha bármi gáz lesz, akkor csináld azt, hogy lehúzod a monitort és csak a TV-t hagyod rajta a TV out-on. Ebben az esetben csak a TV-n fogod látni a képet és be tudsz mindent állítani az ATT-ban, hogy jó legyen, majd újra tudod indítani a gépet szükség esetén. Sok sikert!

    Még valami: ha ezt egyszer eljátszod, magyarul az ATT-al bekapcsolod a TV kimenetet, onnantól kezdve már nem kell ezt a programot használod, a ccc-vel bármikor fogod tudni használni, csak 'A jelenleg lekapcsolt megjelenítők'-nél be kell kapcsolnod (jobb gomb)!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák