Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speederer

    senior tag

    válasz Degeczi #4041 üzenetére

    Oké, akkor minden kábel végére veszek egy kismegszakítót, az a tiszta. Szinte mindenhol a Schneider-t látom, amennyit olvastam róla az alapján szerintem rendben van. De hogy őszinte legyek kicsit elvesztem itt is. Mert az oké, hogy B-s vagy C-s karakterisztika, meg mondjuk 10-13-16A-es névleges áram. De ezeken kívül mit nézzek? 6kA-est? Resi9-est? Láttam van Acti9-es széria is, az talán az ipari verziója, persze ez árban is meglátszik. Tehát ha nincs nyomós érv az Acti9 mellett, akkor maradnék a Resi9-nél.

    2.: oké, akkor lesz 2 fi relé, 1 kintre + 1 bentre és figyelek arra, hogy A-s legyen, ne AC-s.

    csemberlen: az okos rendszer már most is tervbe van, csak arra nem tértem ki. Azért van minden külön kábelezve, hogy ez a része egy helyről megoldható legyen, kábelen. :)
    Csak erre az volt a kósza gondolatom, hogy a gyengeáramú dolgokat külön szekrénybe rakom, bár akár mehetne minden egy nagyobb szekrénybe is, ez talán részletkérdés. A 96 modulost viszont a gyengeáram nélkül is kevésnek érzem, hasonlóan lappy kollégához.
    Közben látom vannak itt tényleg szekrény méretűek: [link] Megkérik az árát, bár ebbe legalább elférhetne minden cuccom. :D

    lappy: tehát a T1+T2-t a házban lévő elosztószekrénybe rakassam? Kintre nem kell semmi?

    A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Új hozzászólás Aktív témák