Hirdetés

Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz sK0t #13841 üzenetére

    jugeen megbízható arc...
    hangjuk...röviden tömöre: nincsen.tegyél alá szivacsot,ert ugye rezeg egy minimálisan. egy ki sszivacs megoldja a rezonanciát.Ha nincsen levéve a házad oldala,és nem a fejed mellett van alváskor akkor nem hallod. viszont ha ilyen csatit akarsz akkor jó vastag csővel számolj.... és a radit is úgy tervezd hozzá. mert 1/2"es csatihoz nemigen fog menni a 1 cebti átmérőjű rézcsöves radi :DDD és akkor felesleges a pumpa és a csati is,úgysem áramlik annyi víz. Szóval okosan kell tervezni.

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák