Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz Nippon #35589 üzenetére

    Nippon: Na megvolt a teszt. Nem volt cérnám 4000-en megtalálni a stabil beállítást, úgyhogy 40 perc szarakodás után visszaálltam a már bevált 3800-ra. Ezek után már csak a FurMark tépte az idegeimet, a kis rohadék 1 óra után lefittyedt, úgyhogy újraindítottam. Miután már 5 perce nem változott a vízhőfok lőttem a screenshot-ot is. Egy korai próbálkozás is megvan, azt is feltolom. A vízhőfok 2ó prime + 20 perc furmark után 36.3-on stabilizálódott. A venti fordulatoknál a CPU a 3 12-es venti fordulatszáma a radin (alaplap pwm beállításon automatikusan variálja), a második érték a vízpumpa fordulatszáma, a harmadik egy 92-es venti ami a lapot fújja (Microcool Banchetto-n a felső venti).

    Paszta kérdés: Én MX-2 -t használok, de van itthon MX-3 is, de azt egyszerűen képtelenség normálisan felhordani, ilyen sűrű trutyi, ami nem tapad a kupakra, csak tologatja az emberfia.

    Oxi A polírozás szvsz nem hoz ennyit, csak ha kifejezetten fos a kupak. Q9550-em lepolíroztam anno, és annyit ért, mint halottnak a langyos beöntés. A réz kupak és a paszta viszont állhat, de ilyen áron a Liquidpro-t inkább nem próbálom ki.

Aktív témák