Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz #72042496 #4088 üzenetére

    Na, amilyen gyorsan nekiálltam, olyan hamar rá kellett jönnöm, hogy ez így nagyon nem lesz rendben. :( :O

    A rendelt 10/8-as PUR csővel nem tudtam dolgozni, mert nagyon merev volt, a 10/7-es PVC-re pedig nem mentek rá a csatik rászorítói. OK, már látom, hogy ki kellett volna próbálnom előtte, nem vakon elhozni... Saját káromon kellett rájönnöm, hogy a [link] blokk nem megy rá a QuadGT déli hídjára. A memóriára sem tudtam ráhúzni a 8/6-os PUR csövet, kell helyette a PVC. A DDC is beszerelhető a Stacker vinyókeretébe, persze, csak arról, hogy ehhez speciális elem is kell, nem szólt senki... :( (Tudom, miért csak annyit kérdeztem, hogy beszerelhető-e...)

    Szóval szoptam mint a borz, a gépem jelenleg is darabokban... most ott tart az ügy, hogy beszéltem Nyugdíjas mesterrel, s ha az égiek is úgy akarják, hétvégére már megérkezik, aminek meg kell érkeznie. :D A szükséges kiegészítőkön, SB blokkon kívül újfajta csatik és csövek mellett törtem pálcát:

    A hollanderes csatlakozókat egy az egyben high-flow-ra cserélem, elsősorban azért, mert könnyebb bánni vele. Ezekre jófajta, vastag falú ClearFlex csövek kerülnek. Ezeket állítólag remekül lehet törés nélkül hajlítani. Az ugyanilyen paraméterrel bíró Tygon csövek tényleg rosszak ebből a szempontból? Könnyen törnek? (Először azt néztem ki, de hallottam csúnya dolgokat...)
    Ezekre a csatikra jó lesz ez a cső, vagy inkább más kombinációt ajánlanátok?

    Utolsó kérdésem: a 15,9 mm külső átmérőjű csőre ráhúzható az 1/2"-os kábelharisnya? Fontos a design... :D

    Elnézést a terjedelemért és a keserű hangvételért. Remélem egy hét múlva merőben más tapasztalatokról számolhatok be! :R

    Majd' elfelejtettem: a feleslegessé vált vizes dolgaimtól jó áron megválok. ;)

Aktív témák