Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz DigitXT #48597 üzenetére

    Hali

    Nem is tudom mit csináljak a cuccal... A térfogatáram(nyomás? :F ) jelen pillanatban pont félen van, vagyis 0,75-ön. De valamikor fentebb megy, viszont fogalmam sincs, ez mitől függ. Az áramlásmérő propellereit nem is lehet látni, olyan gyors. :) Viszont én olyasmit szeretnék elérni, hogy a plexi tartályban lévő cső, a plexi tetejére löje fel a vizet. Vagy ez csak álom marad? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de annyira nem vagyok otthon a témában,. igyekszem bővíteni az ezzel kapcsolatos tudásom! :K Am a cuccot nem szándékozom eladni, és szerintem komolyabban moddolni sem egy darabig, mert félek, h elcseszem. Szeretek szerelni meg ilyen dolgokkal foglalkozni, de nem szeretek úgy babrálni valamit, hogy nem ismerem! Szóval egyelőre maradok a takarításnál, meg az olyan fojtások kiiktatásánál, ami egyszerű. Ha egyáltalán van ilyen benne! :D Ami a fojtást és a sok akadályokat illeti... Ha jól tudom, van az XT-ben egy pumpa, ami elég gyengécske... És ha gyengébb, mint a DDC(márpedig sokkal gyengébb), akkor az is csak lassítja az áramlást nem? Ha igen, akkor azt biztos kiiktatom!

    Am adnék én is egy-két ötletet Nektek, amire rájöttem: Ha nagyon berezonál a pumpátok, akkor tegyetek alá ál-mennyezet darabot. Vágtok pont olyan darabot, ami a pumpa aljára kell, majd rárögzítitek valami ragasztóval(én nem emlékszem már mivel csináltam). Nekem nagyon bejött. Vékony is(3-5 mm) és baromi jól felfogja a rezgéseket! A gumi rezgésgátló vagy mi a franc elmehet a p*csába!(bocs).Ha valakinek nincs otthon és ki szeretné próbálni, akkor tudok felvinni darabokat Pestre, mert nekünk sok maradt meg, szal ne vegyetek! :N
    A másik dolog, amire régebben jöttem rá: A rendszert úgy is meg lehet nézni hogy nem-e szivárog valahol, hogy üres állapotban befogjátok a cső egyik végét, a másik végét a szátokba és szívjátok addig, amíg kisebb-nagyobb vákuum nem keletkezik. Majd a nyelveteket odateszitek a cső végéhez, és köbö 10-20 másodpercig úgy tartjátok. Így könnyebb megnézni hogy jól zár-e a rendszer!. Szerintem egyszerűbb, mint belefújni és hallgatni, hogy sziszeg-e valahol! :U Csak jó tanácsként írtam le, nem okoskodni akartam!

    Am mi lenne az a HF csati? Többször írtad már, meg olvastam is a topicban... Minek a rövidítése? :F

    Mellesleg... Nem tudom mennyire zavaró/vagy szabályba ütköző, hogy egy témáról beszélünk oldalakon keresztül, de mindig eszembe jut valami kérdés, amire szeretnék választ kapni. Sorry!

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Aktív témák