Hirdetés

Aktív témák

  • supesz

    aktív tag

    válasz Winner_hun #2813 üzenetére

    Új feladat ütemezése
    Nyissa meg az Ütemezett feladatok segédprogramot.
    Kattintson duplán az Ütemezett feladat hozzáadása elemre.
    Kövesse az Ütemezett feladatok varázsló útmutatásait.
    Megjegyzés

    Az Ütemezett feladatok mappa megnyitásához kattintson a Start gombra, mutasson a Programok, a Kellékek és a Rendszereszközök pontra, majd kattintson az Ütemezett feladatok parancsra.
    Ha speciális beállításokat akar megadni a feladatra, akkor a varázsló utolsó lapján jelölje be Az elem speciális beállításainak megnyitása, amikor a Befejezés gombra kattintok jelölőnégyzetet.
    Ellenőrizze a számítógép rendszerdátumának és rendszeridejének helyességét, mivel a Feladatütemező az ütemezett feladatokat ezen adatok alapján futtatja. Ezeknek az adatoknak az ellenőrzéséhez vagy módosításához a tálcán kattintson duplán az időjelzésre.
    Ha üresen hagyja a jelszót, és futtatni szeretné a feladatot, amikor be van jelentkezve, nyissa meg a feladatot. A Feladat lapon jelölje be a Futtatás csak akkor, ha be van jelentkezve jelölőnégyzetet. A feladat az ütemezett időpontban elindul, ha az azt létrehozó felhasználó be van jelentkezve.

    Én ezt a win help-ben találtam, de nézd utána te is biztos van még valami érdekes, erre vonatkozólag... :U

    [Szerkesztve]

    A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Aktív témák