Hirdetés

Aktív témák

  • volvoguy

    addikt

    tehát nincs, najó, mára asszem befejezem, így az utolsó dolog amit megkérdezek, csupán annyi volna, hogy számít az, hogy egy adott programot hova telepítek? XP-sként volt külön Games és Programok mappám, ezekbe raktam a játékokat, meg egyéb progikat, tehát nem a Program Files-ba...a Win7 esetében ha úgyanígy járok el, lehet ennek vmi negatív hatása? Csak mert épp az Assassin's Creed első részét telepítettem, amit úgye nem mai gamma...és automatikusan az x86-os Programfájlok mappát ajánlotta...én meg a Games-be raktam...csak vmiért nem ajánlotta fel az Ikon készítését...mindegy..játékok és egyéb programok esetében mindegy hova telepítek?

    Általában a komolyabb rendszer-progikat szoktam az XP-nél a Program Files-ba rakni, mint pl. vírusírtók, tűzfalak, registry pucolók stb...ilyen tömorítőknek meg játékoknak csináltam ugye külön mappát...XP-nél ezzel nem volt semmi gond...itt lehet most?

    Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

Aktív témák