Hirdetés

Aktív témák

  • Tosee

    őstag

    válasz Fire/SOUL/CD #19193 üzenetére

    Ezt nem tudtam... :B Azt hittem, hogy az összes kiadott változatból van 32/64bit! Ezek szerint nem! Köszi a felvilágosítást!

    Már volt szerencsém olyan vadegérrel találkozni, aki teljesen kiakadt, hogy miért nincs a fullos x64 DVD-n a Starter változat...Amikor mondtam neki, hogy hát, fejlődő ország, meg ott sok esetben jó ha egy P2-re futja, akkor szerinte oda x64 kell? Na ezután roppant szégyenkezve elvonult... :DDD
    Érdekes, dolog lenne egy P2-es gépre x64-et rakni ráadásul hetesből...!
    Napokban telepítettem ismerősömnek P3-as gépére XP-t (előtte win98 volt rajt), de miután beköttette az internetet, és belekerült a gépbe egy lankártya amihez nem volt 98-as driver, így kénytelen voltam valamit lépni! Hát mit ne mondjak! Eszméletlen lassú volt az egész! Kellett neki negyed óra a bekapcsolástól számítva, mire használható volt valamire a gép! Mondta, hogy tervezi egy új beszerzését (mivel ennek már valami kontakt hibája is van), de addig ebbe szerezzek neki mindent ami kell! Na itt mondtam neki, hogy ebben az esetben erre már felesleges költeni! Türelem... (egyébként nyugdíjas az illető szóval ráér :DDD )

    A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Aktív témák