Hirdetés

Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz volvoguy #2091 üzenetére

    Azt én értem, hogy neked az alap beállítások kellenek, de abból a 3 képből amit betettél, sok minden nem derül ki.
    Azon a képen, ahol a hangeszközök vannak felsorolva, ott a digitális kimenet tiltva van, de a másik képen, ahol a hangerőt mutatja, ott meg a digitális kimenet hangereje van. Namost nagyon nem mindegy, hogy te melyiket használod, ha a digitálisat, akkor engedélyezni kellene, de részemről nemhiszem, hogy azt használod, mert akkor meg sem mukkana, mivel tiltva van, innentől kezdve meg nem kell annak a beállításaiban turkálni.
    Ha rámész a sima kimenetre(hangszórók) duplakattal, akkor bejön annak a beállítási panelja, ott a fülek valamelyikén kell legyenek a különböző "extra" beállítások a hangkarihoz, azokat kellene mind kilőni, valamin szintén ott valamelyik fülön kell lennie a mintavételi frekvenciának, amit alapban 16bit 44100hz-re kell rakni.

    Ennél érthetőbben nem tudom elmondani..

    sfdrakex: mikrofon boost miatt nem zúghat szerintem, mert a képen látszik, hogy nincs csatlakoztatva semmi, a többi bemenet meg tiltott.. de mondjuk egy próbát ez is megér.

    SymbianOS: win7 és win7 között csak akkor van különbség, ha valami "túrbózótt" verzióval próbálkozol.. az esetben meg szerintem ne csodálkozz, hogy valami nem úgy megy mint kellene.. :U

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Aktív témák