Hirdetés

Aktív témák

  • felyx

    csendes tag

    Nekem egy rakás gondom van a windows 7-el annak ellenére hogy kifejezetten tetszik.

    1. Több winyom is van és szinte mindegyiken volt már XP vagy más oprendszer. Felraktam win7et formázás után a legutóbbi XP particiójára. Nincs más oprendszer instalálva a gépen csak a win7. Észrevettem hogy ha kiveszem a win7 dvd-t akkor BOOTMGR is missing click ctrl+alt+del to restart üzit kapok és nem indul a win. Kis kutakodás után rájöttem hogy az E meghajtomon van a bootmgr stb. holott nincs is oprendszer már rajta a win7 pedig a C-n van értelem szerűen. Na most egy rakás megoldást kipróbáltam, pl. a dvd startup recoveryt meg hasonlók de semmi se működik. Ha valaki tudna segíteni hálás lennék.

    2. Néhány ikon fogja magát és nem jelenik meg normálisan, azaz nem a program iconja jelenik meg hanem az a beépített icon ami akkor jelenik meg ha nem találja a progi iconját a windows. Ha erre valakinek van megoldása megköszönném.

    3. Hibernálta magát a gép és amikor visszajött egyszerűen nem volt hang nem játszott le a windows semmilyen média filet, még online videokat se, semmit. Életembe nem találkoztam még ilyesmivel. Restart megoldotta de gondoltam megírom hátha valaki tudja a miértet.

    4. Razer Diamondback 3G egerem van, leszedtem hozzá a win7-es drivert így böngészőkben működnek az extra gombok (mouse 4, mouse 5), de játékban nem tudom használni őket, már eleve configolni se lehet mert nem látja a gombokat. Ez nagy szívfájdalmam mert kellenének, megköszönném ha valaki tudna segíteni.

    Így egy nap win7 után kb. ennyi gyűlt össze. Zavaró, mert jó rendszer lenne, de ez a sok macera nemsemmi. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni a problémáimmal kapcsolatban.

Aktív témák