Hirdetés

Aktív témák

  • CsatiZsol

    tag

    Sziasztok!

    Boldog tulajdonosa lettem egy W7 pro-nak előtte W7 Ultimate-t használta 7100-ás buildet a teszt első napjától az utolsóig. Az ultimate telepítésekor is cumiztam egy darabig a lan driveremmel, de most teljesen meg vagyok lőve. Egy Abit IN9 32X MAX WIFI lapom van 680i nforce csipszettel. A gyári lemezen kapott driverek egyáltalán nem érnek semmit, és ahonlapról letölthető verzió is sajnos csak 2007-es viszont az ultimateben ezzel már meg tudtam oldani a gondot...

    Tegnap este szívogattam a témával és nem megy, ha valaki hasonlóval találkozott már és tudna segíteni a LAN beindításában az nagyon sokat segítene, mert onnantól kezdve már ugye w7 gyönyörűen összeszedi a drivereket, csak addig szenvedés.
    Valamint a másik bajom, hogy leállításkor a Samsung F1 750GB vinyóm ronda kattogó hangot hallat, amit eddig nem tett, és a HDD Sentinel szerint 100%-os a vinya, erre is kérek ötletet.

    Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.

    Üdv Zsolt

    Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Aktív témák