Hirdetés

Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz bmwk1200s #22276 üzenetére

    :B 1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
    2. Ha nem AHCI-ben telepítetted és a win7 telepítéskor nem adtad be a rendszernek a gyár AHCI drivert, akkor win alatt nem fogod tudni leválasztani a rack-et. Így csak kikapcsoláskor tudod biztonságosan eltávolítani a rendszerből.
    3. Ha ezek után sem jó, akkor a vinyót kell megnézni, ami benne van.
    4. Ha jó a vinyó, de a rack gáz, akkor a rack az udvarra ki kell rakni, majd benzin rá és felgyújt.
    (nekem egy rack most kb 1 hete égett szénné a gépben 1 400-as vinyóval..A vinyó volt a hunyó, nem a táp...csak vitte magával a rack-et ;] )

    Amúgy igen, még XP alatt nincs AHCI driver. De a lapod telepítőjében nincs AHCI driver véletlenül? Mert ha felrakod és rácsatlakoztatod akkor fel kell hogy ismerje a SATA vinyót, mert nekem a régebbi gépem mind felismerte ha SATA2-est kötök rá. (votl leválasztásom)
    Hoppá!! SATA2-es vinyód van? Mert csak azt tudod leválasztani menetközben!
    Ja!! hogy nincs driver 7 alá. Az más. Akkor nem lesz ilyen menetközben hurcolós.. Akkor marad a kikapcs és úgy...

    creed30:Annak nem sazabd hogy köze legyen. Én mindenemet indexeltem. persze van olyan, mikor más is használja az adot fájlt, akkor írhat ki hülységet. (pl torrentnél kiírta hogy nem tudja írni, mert valaki használja, és az indexelés volt az... ) Azért mindent nem kell indexelni. De videónál még nem találkoztam ilyennel, hogy ezt írta volna ki, mert épp indexelte, bár kitudja, akkor lehet mégis. :B

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Aktív témák