Hirdetés

Aktív témák

  • pzstm

    titán

    Üdv! Kivételesen segítségért fordulnék hozzátok. :B

    Picit talán offtopik leszek, de hátha tudtok segíteni.

    Szóval ma este, egyszer csak gondolt egyet a gép, és amint filmnézésnek vége lett, picit idle módba került, és máris kikapcsolt..... be akartam kapcsolni, de kérte, hogy hibajavtó módot indítsak...DVD-ről bootolva repair funkció sem tudta megoldani a bajt, részletekben megtaláltam azt, hogy hard disk not found....semmi baj...kis vinyó kikapcs, mobilrackbe berak....rádug szobatárs gépére....erre felpattan ablak, hogy isntallálta, majd eltűnt sajátgépből a partíció...2-3 másodperccel később megint előjött, majd ismét eltűnt...eltűnés előtt pici kattanás hallatszik.. ha nagyon gyorsan megnyitom a mappákat, és elkezdtem másolni (friss biztonsági mentésért), akkor felpörgöt vinyó mellett nem volt probléma, ne állt le(nah jó de...de vagy 20 perc múlva és csak egyszer) beraktuk több gépbe is...mindenhol ezt játszotta...bootolni természetesen nem lehet róla. Garis, WD 500 Blue valami a pontos neve..... formázni nagy nehezen sikerült, de rajta maradt 3 partíció :B

    Kérdem én, hogy érdemes egyáltalán valamilyen tesztprogival megnézni (mivel rövid időre érzékeli minden rendszer, így az is külön művészet), vagy vigyem vissza gariba, mert szerintem tuti, hogy az olvasófeje vagy valami belső mechanikája/elektronikája romlott el...nem nagyon értek ehhez, szóval minden véleményt szívesen fogadok (szerencse, hogy 320-asrégebbi vinyóm usb-s mobilvinyónak volt befogva...most azon van a rendszer meg a lementett adatok is, illetve arról írok)

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! :K :R

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Aktív témák