Hirdetés

Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz #95590400 #25686 üzenetére

    felmászott egy megára is. de lehet lemászik róla, mert úgy lerugdalom, h ihajj... aztán a továbbiakban szaros bottal sem piszkálom, ha home serverről van szó... marad az xp... el lehet adni oem wint???
    nincs valakinek ötlete, miért nem tudok egyetlen egy rohadt particiót megosztani??? az összes megy, de egyet képtelenség. hálón látni, ha rákkattintok nincs hozzáférésem.
    már kijelöltem mindenkit.
    újratelepítettem. ugyanez. formáztam, sütöttem, szaggattam a rendszer és az rendetlenkedő meghajtót is. és nincs jogosultság más gépeken.
    azt tapasztaltam, h a hálózatkezelés egy feleslegesen agyonbonyolított szörny a vista óta, h gyötörné halálra egy vagon aprómajom a kitalálóját, de eddig mindig meg tudtam oldani. most órák óta baszkurálom, de egyszerűen nem éri el semelyik gép sem azt az egy particiót. az adott gép a hálón belül saját magánál igen. a tulajdonságokban ekkor, ha a biztonság fülnél állítgatok és variálok ott is a jogosultságokkal a szerkesztés-engedélyezés részben, azt írja ki: hiba a biztonsági beállítás érvényesítésekor..... hozzáférés megtagadva. nem lehet menteni az engedélyek módosítását.

Aktív témák