Hirdetés

Aktív témák

  • €uro

    őstag

    Sziasztok!

    Egy érdekes jelenséggel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket, tanácsotokat.

    Angol nyelvű 64 bites Enterprise verziót használok. A PC éjjel-nappal működik, két-három naponta újra van indítva. Két program folyamatosan fut a gépen: Windows Task Manager és Power Mixer v2.4.

    A jelenség a következő: Váltakozó időközönként (10-20 óránként) az előbb említett két program hibaüzenet nélkül bezáródik. A bezáródást nem tudom semmihez sem kötni. Ahogy figyeltem, akkor is előfordul, amikor a gép nyugalmi állapotban van.

    Miután a bezáródásokat követően újraindítom a programokat, akkor a Power Mixer első indításakor mindig kapok egy hibaüzenetet: "Power Mixer has stopped working. Windows can check online for a solution to the problem..." (Egyébként ugyanilyen hibaüzenet jelenik meg akkor, amikor másodszorra próbálom elindítani a programot.) A következő indításkor a program már elindul.

    Azzal próbálkoztam eddig, hogy a Windows Defender-ben és a NOD32-ben felvettem a Power Mixer könyvtárát, mint ellenőrzésen kívül hagyandó programot. Ugye ez nem segített.

    Van valami ötletetek, hogy hogyan jöhetnék rá arra, hogy miért záródnak be a programjaim? Hogyan lehetne ezt kideríteni?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák