Hirdetés

Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz molnarpeter #27031 üzenetére

    Huh. Köszönöm az ötleteket. Akkor szépen sorban:

    molnarpeter: Az asus honlapjáról letöltött legutolsó driverek kerültek fel... Ez elméletben rendben (ettől még lehet hibás a driver, de elég régóta fenn van). Az tény, hogy amióta leszedtem az asus féle epu marhaságot, azóta kevesebb a fagyás, gyorsabban indul és még a C'n'Q is működik.A vx 450 az corsair, igaz 2 éves, de ez nem befolyásolhatja a működést. Hopp, névrokon? Comodo internet security van fent. Gyilkos egy darab, de tagnap este ment végig egy keresés, nulla eredménnyel. Más programmal is nézessem át?

    Sub-ZeRo: Igen, meghúztam a procit. A ref órajelet feltoltam 215 MHz-re, mert így a kingston 1800MHz LoVo ramok közelebb járnak a névleges sebességükhöz (1720MHz). A proci imc-je ennyit bír stabilan, hiba nélkül. Ezt, az alapon járatást kipróbálom, csak a telepítéskor (idén június) járt alapon, azóta ~3,0GHz-en megy. (Csak bosszantana, hogy ott az 1800-as ram, aztán 1600-on megy max. Ez most is böki a csőröm.)

    cigam: Igen megvolt, nix hiba, smart adatok rendben. Még a win7 lemezellenőrzőjét is végig futtattam. Semmi gubanc. Jók és megbízhatóak a hitachi hdd-k.

    [ Szerkesztve ]

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Aktív témák