Hirdetés

Aktív témák

  • sladka_pani

    aktív tag

    Sziasztok!
    A feltöltött képről szeretném, ha pár dolgot valaki nekem megmagyarázna, mert már paranoia kerget :-D
    - Az érdekel mi mit jelent a bal alsó két négyzetben pontosan. Mi a különbség az elérhető és a szabad jelzés között a memóriánál? Ez csak azért gyanús, mert valamiért a Szabad fogy el, és indítok pár dolgot máris NULLA a szabad. Az elérhetőből meg nem igazán fogy. Le se szarnám, és nem kérdezném, ha nem akadozna jópár dolog a laptopon. Frissen telepítettem Win7x64Ultimate-t pár napja, és ami feltűnt hogy akadozik a Counter Strike 1.6, és a filmek DivX playerban, kép hang egyaránt, ami érdekes Windows Media Playerben nem, de azt sose használtam. Semmi érdekes, vagy zabáló program nincs a gépen, elállítgatva sincsenek a beállítások. Ujraindítás után egyből is ez a helyzet. Ha valaki tud választ adni mitől lehet ez megköszönném :)
    Ja és asztalin ilyen probléma nincs!

    szerk.: probláma kettő:
    - ez már kezdetek óta igy van, valamiért az amd procikezelőjével is gondja lehet. Most hirtelen nem ugrik be a neve -késő van-, de tudjátok az ami leveszi a frekvenciát, hogy ne 1800-on pörögjön, csak 800-on majd mikor szüksége van rá megugrik, ezzel spórol energiát is stb. Ez pedig CPUID programok elindításánál jelentkezik, még pedig:
    Elindítom a CPU-Z-t mondjuk a hőmérsékletmérő programot és utána akadozik minden, főleg a hang. Ezt már megfigyeltem sok Windows-szal előtte is, és csak ujraindítás segít. Erre valakinek megoldása? Ja és csak Win 7-nél van így és ennél a laposnál, azelőtt XP-n, és asztalin Win7-tel semmi gond nincs. Ötlet? Köszönöm!

    ...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

Aktív témák