Hirdetés

Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz pzstm #3652 üzenetére

    Azert valaszolok Neked mert Te irtal utoljara Nekem. En nem irtam listat hogy miket kell letiltani, de ha nem tudod hogy mik futnak a hatterben akkor az a Te bajod ha meg tudod magad is eltudod donteni hogy kell-e vagy sem. Minek a BitLocker titkositas ha nem hasznalja az ember a WMP egy mp3 fajl lejatszasakor talal a neten hozza leirast de az nagyobb mint 128 Kb akkor elcseszi az mp3 fajlt keress ra az MS oldalan SP1-ben javitjak, kozben olvasom a topicban egy valaki irja hogy hibasak lettek az mp3 fajlai es erdekes a WMP sem jatsza le. Pedig elotte jo volt. Pl ilyen minek kell?

    Es ezek csak egy parak vannak meg boven. Es azt sem irtam hogy pl regbejegyzest modositson mert ott van a Grop Policy, az MS bune a szememben hogy legalabb az W 7 Prof-ba benne hagyhattak volna mert aki ert hozza annak nagyon jo.
    Nem, ugy van jol ahogy van, nehogy mar hibatlan legyen ezert keszitik az SP1-et.
    Nekem vannak rendszergazda ismeroseim tudok veluk kommunikalni, es megegyszer kihangsulyozom hogy nem listat irtam mert az engem nem erdekel azt a3d valami vackot sosem telepitettem a gepemre, nem jatszom tehat nem erdekelnek az FPS-ek meg semmi ilyen es vegul zarszonak akik itt vannak azok hasznaltak a Vistat es azt is istenitettek az ido pedig megadta a valaszt, az MS is szeretne mar elfelejteni azert mert nalad megy az nem jelenti azt hogy jo. Tudod 1 millio legy nem teved ami xar az xar.

Aktív témák