Hirdetés

Aktív témák

  • Protoss

    senior tag

    válasz < CyberBob > #4005 üzenetére

    Hopp az MP-nél multi-process "optimalizációra" asszociáltam, titkon remélve, hogy van esetleg valami "turbo", amit nem kapcsolatam be ;] ,
    Media player classicot - Kmplayer - Mediamonkeyt használok, nem nagyon tunt fel, hogy miben jobb a gyári mediaplayer, bár mire lett 5.1 hang addigra elég sokszor megpörgettem, hátha ott megy egyből. De biztos jó én tényleg nem ismerem, nem használom.

    Az automatizmus tetszett, egészen 4. napig, akkor csöndben frissítés után nem talált magára. Olyan szinten, hogy bootmenure futott állandóan induláskor, egy kis mókával megfejelve. De a visszaállítás (melyet igen erős ellenérzésekkel engedélyeztem) profin lefutott.

    A móka: 2 monitort használok (LCD tv + monitor), míg korábban a win felállásáig mindkét monitorra pakolta az ati klónban a képet, sajnos a win7 már nem így jár el. Ez csak akkor probléma, ha ilyenkor derül ki, hogy a másodlagos monitort tekinti elsődlegesnek. :D Magyarul vártam, mint a kacsa a sütőben, de nem volt kép, nem hittem hogy egy friss op.rendszerrel lehet gond hw hibára gyanakodtam és bizony neki álltam a monitort ellenőrizni, a vgat, ami elég időrabló tud lenni még akkor is ha van másik teszt géped kéznél. A teszt kiadta, hogy a hw hibátlan. Így a 2. restartnál már mindenhol kerestem a képet így tünt fel, hogy beza az lcd tv-n várnak a lehetőségek. Több probálkozás és probléma keresés után sem állt helyre, nincs más hátra, mint rendszer visszaállítás, és itt bukott le: ott állt a bejegyzés windows frissítés tegnap éjjel. Azóta nincs autofrissítés és jéé megy. :P

    Utánna megviccelt Lan karival és hangkártyával, hát még azoknál is megfutottam a biztos a hardver rossz köröket. Eddig mindig a win7 sajátosságok (nálam hibák másoknál feature-k :D ) keverték a ****. Tudom most jön, hogy érdekes másnál nem volt ilyen, hmm izé mivel nem vagyok zseni, több gondra is a neten találtam megoldást (többségük vistán is meg volt már), tehát másnál is előjönnek.

    De ez van, ha kell a 4 giga ram, akkor kell 64 bites MS.

    Ne glettelj, a vakolás jobb

Aktív témák