Hirdetés

  • Mullet MadJack teszt

    gp A Hammer95 első játékában a mesterséges intelligencia találkozik a szintipoppal, a 80-as évek hajviseletével, és rengeteg vérontással.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni win7 és xp hálózattal kapcsolatban. Átnéztem a neten az összes segítséget, a fórumban is utána olvastam de nem megy, nem tiszta a dolog.

    A szitu a következő:

    Egyik gép win 7 64 bit, másik win xp prof 32 bit. Köztük router. Amíg mind 2 gép win xp volt semmi gond nem volt, ugyan azokat az ip beállításokat használom.
    Megcsináltam win7 el az otthoni csoportot, otthoni hálózat van kiválasztva, speciális beállításokban 128 bites titkosítást átállítottam, fájl, nyomtatómegosztás engedve, minden a legkisebb védelemre van beállítva stb., megosztottam az egész C: lemezt, meg külön próbaképp csak egy mappát is, mindenkinek minden engedéllyel. A win7 gépről simán látom/módosítom stb. az xp gép cuccait. Az xp gépről látom a win7 gépet, látom a megosztott mappákat, de hozzáférni csak az alapértelmezett Users mappához tudok, a többinél azt írja nincs hozzáférési jogom.
    Próbáltam úgy hogy jelszót ne kérjen akkor látom csak a mappákat, ha jelszót bekapcsolom, akkor nem is tudok csatlakozni, pedig beállítottam a win7 fiókhoz jelszót is. Felhasználó névnek beírtam (az xp s gépen csatlakozáskor) a win7 felhasználó nevem, meg azt a hosszú jelszót amit az otthoni csoport létrehozásakor kiírt a win7, de nem működik.

    Ha valaki látja a leírt műveletsorban a hibát segítsen légyszi, mert már leszakadnak a lábaim a két gép közötti rohangálástól :) .

    Ja és külön tűzfalat még nem is telepítettem a win7 gépre, h amíg nem megy a hálózat ne zavarjon be.

Aktív témák