Hirdetés

Aktív témák

  • Valed

    tag

    válasz Sub-ZeRo #6164 üzenetére

    az 1080p meg a 720p is szépen viszi a gép csak lejátszás közben folyamatosan felzabálja valami a memóriát és ha a memória elfogyott akkor belassul az egész rendszer, elkezd akadozni a film. Mintha 720p-s filmnél ez a jelenség kevésbé jelentkezne, lassabban fogy el a memória. Már tettem fel régebbi és újabb vga drivert is egyik sem segített.
    Leginkább arra gyanakszom, hogy a videokártyában lévő hypermemori zabálja fel a memoriát, de ezzel kapcsolatos beállítást sem a biosban sem a vga driverben nem találtam. Azonban a hiba fennáll ha a film lejátszását a processzor végzi meg akkor is ha a vga.

    cannyon: Azért raktam fel 64 bites oprendszert mert gondolkodom plusz 2gb ram beszerzésén. A hd filmnézést leszámítva a memória foglalásban nem vettem észre eltérést a 64bites win7 és a 32bites vista között. Sebességükben sem láttok semmi félé eltérést, csak a win7 hamarabb bekapcsol mint az 1éves vista.
    HD film lejátszásra nekem az mpc-hc a legjobb dvxa beállításokkal mert akkor a vga végzi a lejátszást és a noti hűtője nem kapcsol be.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák