Hirdetés

Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Komolyan mondom, csak nézek ki a fejemből néha, hogy egyesek alapvető szabályokat rúgnak fel, és utána sírnak, hogy ez nem jó, meg az nem jó.

    Most megint előjött ez a nem bootol a DVD téma. Ha valaki egy lemezképpel találkozik, és lemezt akar belőle írni, miért nem egyértelmű az, hogy lemezképet lemezkép felírással írunk ki lemezre? Miért kell bonyolítani, meg többféle módszert használni?
    Ez megint olyan jó magyar szokás, mint amikor megveszünk egy műszaki cikket, és csak akkor vesszük elő a kezelési utasítást, mikor már a szomszéd se tud segíteni, hogy hogyan kell használni.

    Olvastam feljebb, hogy indításkor elindul valakinek a narrátor. Hát kapcsold ki vazze, ott ahol bekapcsoltad, mert magától nem indul az el az biztos.

    Az utorrent felzabálja a memóriát? Szerintem nem az zabálja fel. Évek óta használom, és mikor a maximális sávszélességet engedem neki seedeléshez, akkor is legfeljebb a böngészés sebesség esik vissza, hiszen lassabban tudja a böngésző a kérelmeit elküldeni. A memória még véletlenül sem fogy el az utorrent miatt. Ha pedig arra gondolsz, hogy a nagy sávszélesség miatt eszi meg a memóriát, akkor miért nem próbálod ki úgy, hogy egyszerűen maximalizálod a seed sebességet? Amúgy meg szétnéznék én alaposan azon a gépen, mert ha nem látszik a feladatok között az ami megette a memóriát, akkor ott valami rejtőzködik, márpedig a linkelt képeken semmi ilyen nem látható.

Aktív témák