Hirdetés

Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Syl #7067 üzenetére

    Az bezzeg nem zavar, hogy az MS odacsomagolja a windows mellé az IE-t?

    Mivel az IE nem elérhető más platformon, csak Windowson, ezért inkább egy feature, mintsem külön app.
    Másrészről eléggé zavarna, ha mondjuk a Live Messengerrel együtt települne a Security Essentials, vagy egy Office demó, vagy hasonló.

    Harmadrészt eléggé elcseszett gondolat, hogy ne legyen browser egy OS-ben, mert gyakorlatilag azonnal negligálná az out-of-the-box lehetőséget. Ugyan ez az oka annak, hogy WMP vagy MC van benne.

    Az iTunes azért nem zavar, mert nem használom. Ha használnám, kurvára zavarna, ez így van :K

    a windows update rendszeresen tölt le outlook és power point frissítéseket. Miért?

    Mert Viewer-rel meg lehet nyitni akár egy ppt-t Powerpoint nélkül is, és úgy is megszopathat egy exploit.

    Egyik kutya, másik eb.

    Tény, tény, valahol igazad van. De az MS a pénzemre hajt, amit vagy odaadok neki, vagy nem adok oda neki. A google meg egyszerűen csak betüremkedik mindenhová, kérdés nélkül, aztán ha pofán basszák, még ő hápog.
    Egyébként jogos, valóban ő lett az ügyeletes mumus. Engem pl. abszolút nem zavar a nagy gé féle adatgyűjtés, mert nem érdekel, ha eltárolják a keresésemet. Ameddig használtam google keresőt, sosem zavart (nem emiatt használok Bing-et, hanem mert jobban tetszik).
    Az viszont már tényleg zavaró, hogy lassan google márkájú sört kell innom. Persze ingyen, csak szondázza a gyomromat meg a prosztatámat. Ráadásul az egyik leginkább bon ami PR-t folytató cég, ami nálam nagyon gyorsan kiveri a biztosítékot. Ha az MS csinálná, az is kiverné. Mármint a biztosítékot :)

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák