Hirdetés

Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz randras #7542 üzenetére

    Elhiszem neked, hogy suliban a sok hozzánemértő könnyedén bevírusozza a gépet. Hidd el, én tudom, hogy a felhasználói hülyeség ellen még a 100%-os nemlétező antivirus sem védene. Lehet, hogy valakinek nem válik be, de attól még nem kell leszarozni. Nekem pl. bevált, igaz, már egy ideje az UAC baromi nagy védelmet nyújt, így sokszor nem is kell már a NOD. De egyébként a gyanús dolgokat meg kerülöm, nem keresem a bajt. Egyébként meg ha bekapcsolod a kiterjesztett heurisztikát az aktív védelemnél, és egyéb kártékony cuccok keresését az új elég sokat lendít a dolgon, mivel a keygen, és törés-félék általában ilyet tartalmaznak. És igen, ahogy írta sfdrakex kolléga sokszor csak a heurisztikus keresés miatt írják az antivirek, hogy fertőzött, ami gyakran false pozitív.
    MSN-es vírusokat meg nem igen ismerik fel az antivírek, arra külön eltávolító kell, és ez így van a legtöbb spyware és malware-rel.
    Mellesleg suliban mi tudtak nagyon megfertőzni? Mert a komolyabb dolgokhoz admin jog kell, az meg feltételezem nincs mindenkinek.

Aktív témák