Hirdetés

Aktív témák

  • maflame

    aktív tag

    Köszönöm mindenkinek!
    Az van, hogy valami gond lehet nálam windows-szinten. Úgy szoktam drivert frissíteni (kb. 3 éve már, mióta Ati-m van), hogy driver-uninstall, majd safemode-ban DriverSweeper-rel leszedni a maradékot, majd újraindítás után telepítem a drivert és kész.
    Egy hónapja mikor egy Asus-féle meghajtót akartam feltenni, nem akart települni rendesen a dolog, szóval felrakott egy telepítéskezelőt és kiírta, hogy "telepítés kész". -de nem rakott fel semmi drivert stb. Csak a 2.-3. "restart safemode/Driversweeper" után tudtam valahogy telepíteni.
    Úgy tűnt minden oké, de aztán pár nappal később észre vettem, hogy nincs hardware-es Dx11 támogatás, csak 10.1-es. Volt 11-es támogatás, de aztán meg megszünt.
    Gondoltam az Asus-os driver hibája miatt volt, mert felraktam (gond nélkül) a 9.12-es Catalyst(a hotfix-et)-et és azzal jó volt egészen pár nappal ez előttig, mikor is kitaláltam, hogy megnézem az új Asus driver mit tud.
    Megint nehezen de felment, és másnap megint csak Dx10.1 volt. Visszaraktam a "régit" de most már azzal is csak 10.1 van. Szóval mikor újonan telepítem, akkor van 11, de újraindítás után már csak 10,1.
    a 146-os hozzászólásban írja valaki azt a módszert amit még gondoltam, megpróbálnék win reinstall elött.
    ..már ha van értelme.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák