Hirdetés

Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Tegnap egy paranormális jelenség telepedett a gépemre, és fertőzte meg a játékaimat..
    Konkrétan:
    A GTR Evolution alapban egy magon fut, de azon is vajsimán szokott menni, erre tegnap még el sem indult, már fullon terhelte az egyik magot. Belőttem, hogy mindketőn menjen, akkor mind a kettőt, de olyannyira, hogy egy másodpercre nem vett vissza, a desktopon lévő proci grafikon 100%-on kisimult. Ennek ellenére a folyamatok között csak 60%-os használatot jelzett rá, de semmi más nem használta a többi 40-et. Mondanom se kell, a játék már betöltővideónál szaggatot. Reinstall megoldotta.
    A másik a FarCry 2. Ugy viselkedett, mintha legalább 2 másodperces input lagg lenne a monitoron. Életben nem láttam ilyet. Ezt még nem néztem meg reinstall-al, kiváncsi leszek.
    A harmadik a CoD MW2. Szinte csutra le van húzva az egér érzékenység, de gyors. Eddig pedig jó volt. A fura az, hogy ha lejjebb veszem akár 1 mm-t is, akkor rohadt lassú, ha vissza, akkor megint gyors.

    Ha ezt valaki megmagyarázza nekem :DDD

    Más:
    Tervezünk egy bulit haverokkal, és valószínű az én gépem lesz a zeneforrás. Namost azt meg tudom oldani, hogy csinálok egy külön fiókot, azon belövöm a media centert, hogy induljon automatikusan fullscreen-be. Nade azt meg lehet valahogy, hogy abból ne lehessen kilépni, és ezáltal semmi mást ne tudjon senki csinálni a gépen? Nem kéne, hogy valaki nekiáljon bazergálni.. pláne pár kör után :D

    Everybody lies.

Aktív témák