Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NZKK

    tag

    válasz vlevi #14009 üzenetére

    Mint mondtem nem tokeletes, de ezt egyik ui-rol sem lehet elmondani.

    Az, hogy egyelore sok programindito nem hasznalja ki a metro lehetosegeit, az nem az os hibaja, hanem a program keszitojenek. Nyilvan idovel fel fogjak ismerni a lehetoseget, s elni fognak a fejlesztok vele.

    A cleartype szerintem rendben van, igy sokkal jobban olvashato.

    Off: en nem tartom magam informatikai analfabetanak, sem hardcore it profnak, de azt en is latom, hogy az informatika terulete az ami nagyon rovid idon belul valtozik. Felevente jon ki valami uber hardver, es evente valami foverzioju szoftver. Jo lehet, nyilvan nem pont igy mukodik, de teny, hogy elkepeszto utemben fejlodik ez az iparag. Pont ezert furcsa olvasni, hogy nagyon sok informatikus egyszeruen fraszt kap az ujtol. Ahogy neztem pl a win7 is sokan classic teman hasznaljak, vagy a start menut visszabutitjak oldszkul tipusura. Tudom, hogy a megszokas nagy ur, de ez szerintem egy marha nagylepteku fejlodesu terulet eseten mar nem ur.

    Most meg a metro, szoval en ezt kicsit furcsanak talalom, de lehet, hogy en vagyok a turistaszalami, de akkor is furcsa.

    Mikor alakult ki at it vilagaban ez az altalanos "felek az ujtol, megszoktam a regit, nem kell az uj" gondolkodas? Abszulot nem b*szogatasbol kerdezem, tenyleg erdekel.

    [ Szerkesztve ]

    Oh yeah !

Új hozzászólás Aktív témák