Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Halihó!

    Na, kész vagyok, mint Gizi a szántásban egy durva szex után... :D
    Pár észrevétel:

    1. Minden működik, minden elindul, ha másképp nem, Win7 kompatibilitással! Ez jó!

    2. Billentyű világítás: utána jártam, az új kikapcsolás miatt ugyebár hibernálva van a gép, ezért világít...csak végleges kikapcs esetén nem, ezt elvileg parancssorból lehet, jól tudom??

    3. Lassulás nem volt, legalábbis nem tapasztaltam a tegnapi után

    4. A mappákban az ikonok megjelenésének lassúságát elvileg a Defender okozza, mindig mindent átnéz, legalábbis angol fórumon ezt találtam. De majd bemászok a menüjébe, hátha lehet ott matatni. Vagy ha valakinek van 5let, ossza meg velem. (betojok, ha csak nálam jelennek meg lassan az ikonok...mondjuk van olyan mappa, amiben 30 van... :) )

    5. STALKER Clear Sky: A telepítéskor alapból ott van, hogy nem támogatott operációs rendszer. Ha valakinek van ilyen gamma, ráadásul magyarul és az a gondja, hogy a játék elindulása után a menüben nem tudja elérni a Beállításokat, akkor a megoldás: a STALKER Shadow Of Cernobyl lesz segítségre, ugyanis ott ilyen gond nincs, mindent át lehet állítani.

    Ezt kell tenni: C:\Users\Public\Documents mappában van a két játékról jó néhány adat/mentés stb. . Nos az első STALKER mappájában található user.ltx fájlt be kell másolni/felülírni a Clear Sky mappájába! Ennyi, és ezután a régi STALKER-ben megadott beállításokkal, felbontással, stb indul a játék.
    Ennek köszönhetően, mivel beszéltem a magyar supporttal, és segítettem nekik, mert ők nem tudtak ilyenről, kaptam egy DLC kódot! :K :K Juhé, külön köszönet nekik! :R

    6. Kétségtelen, szokni kell a rendszert, hiszen teljesen más alapokon/elven nyugszik. Most operáltam a Mail szolgáltatással, hát nagyon zsír. Térkép/Időjárás/Hírek/Fényképek alkalmazások szintén parádésak. Ami nálam is jelen van, ahogy olvasom, sok embernél is, az az asztal hátterének változtatása, mely nagyon nem akkor történik, mikorra beállítja az ember...de ez nem olyan lényeges.

    Tehát szokni és tanulni kell, aztán vannak, akik sosem váltanak majd erre, de hát ez sem lesz újdonság, van barátom, aki még mindig XP alatt szenved a DSL modemjével... :)

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák