Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stewe780

    őstag

    Üdv újra, immár win8 alól! (még csak egy 90 napos enterprise...) Épp csak ismerkedem a környezettel, keresgélek dolgokat, próbálom kitalálni hogyan kéne ezt használni...

    Egyenlőre csak annyit kérdeznék, hogy
    - hogy kapcsolódik, vagy válik szét a "játékok" és az "áruház"? Egyszerűen nem fogom fel, hogy ha keresek az áruházba "angry"-re akkor nem jön be semmi, csak ha a játékok alatt keresem, de az is egy megvásárolható játék, nem érem miért nem minden az "áruházban" van?
    - a játékok alatt van olyan, hogy "games for windows", meg xbox360 játékok, ezt sem tudom összehozni. Nekem nincs xbox-om, de felajánlaná olyan játék megvételét, ami csak azon fut? Minek is??
    - de az is érdekes, hogy mondjuk a játékok alatt rányomok a FEAR2-re, aminek a "doboza" tetején jól olvasható, hogy games for windows, és a lehetőségeim:
    --- játék megismerése
    --- lejátszás xbox360 konzolon
    Mivaaan? most akkor ez windowsos, vagy xboxos, ha a képen games for windows van akkor miért akarja velem xbox360 konzolon lejátszatni? Most rányomtam arra hogy lejátszás, erre valami glassvalami alkalmazást feltett. Most megakartam nézni, hogy pontosan mit is, de a telepített programokban a metrós áruház telepítések nincsenek benne, lövésem nincs honnan lehetne megtudni, hogy pontosan mit tett fel, mindenesetre ezután most akar kapcsolódni az xbox-omhoz :DDD ... nem találta. Megnyugodtam... már azt hittem az egyik szekrlényben ott lapult régóta, én meg nem is tudtam róla. :DDD Szóval kicsit összetákoltnak tűnik valahogy ez az egész. Vagy csak én nem találtam még benne a logikát? Kérem valaki magyarázza el hogyan is van ez az egész.

    És egy apróság a végére, újab felhasználókat csak e-mail címmel lehet felvenni a rendszerbe?

    [ Szerkesztve ]

    A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

Új hozzászólás Aktív témák