Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Воланд #19388 üzenetére

    Nem kell, hogy mindenki ezerszer beírja, hogy win gomb, meg élő csempe, meg bizbasz. Tudom. De ha lenne10 pixelnyi hely azon a rohadt képernyőn, akkor nem kellene félpercenként visszamenni a start képernyőre, megnézni, van-e valami. Például egy rohadt órát se látok sehol a metróban. Tudom, ha jobbra húzom az egeret, és még lóbálok rajta, akkor bejön valami.
    Tegyük hozzá, kivéve akkor, ha egy YT videót nézek fullscreen, mert az eltakarja ezeket a helyeket, és az égvilágon semmi sem történik. Nincs charm bar, nincs task váltó, satöbbi. Tudom, megint jön az okosság, nyomjam meg a start gombot, és lesz start képernő, élő csempe...
    De az, aki ezt írja, az azt nem képes felfogni, hogy ez egy billentyűzet nélküli táblagépen még elfogadható kényelmetlenség, de egy asztali PC-n röhejesen nyakatekert. Volt annakidején az MSDOS 3.22, abban volt utoljára, hogy mindíg ki kellett lépni a programból, ha valami mást akartam csinálni.

    Viszont lenne más kérdésem is. Metro-n nem lehet megoldani, hogy többféle böngészőt használjak? Mármint metro-n. Mert úgy vettem észre, hogy csak az alapértelmezett böngésző, hajlandó metroban futni, akár chrome, IE, vagy FF. A másik kettőből mindíg a desktop féle indul el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák