Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NGA

    addikt

    válasz #40553216 #19403 üzenetére

    Talán ezért nem csinált 2 féle pdf olvasót az ms, mert a desktoposat megcsinálta az adobe, és egész jó lett. Senkinek nem kötelező használni a mui alkalmazásokat. Mivel én laptopot használok, és csak hibernálom, vagy alvó módba rakom, ezért én nem is látom a mui-t. Eddig is a desktopon dolgoztam, ezután is ott dolgozom.

    Azonban vannak olyanok, akik nem tudják hogy kell megkeresni, letölteni, majd telepiteni az alkalmazásokat, 15 colon vannak, és nem akarnak több ablakot, sőt bele is keverednek. Nekik tökéletes a mui, hiszen ha kell valami játék, vagy olyan program, amit talán használnának, akkor bemegy a store-ba, megkeresi, rákattint, és már fel is telepedett, működik. És nagyon sokan vannak ilyenek. Ezek az alkalmazások egyszerűek, tulajdonképpen egy célfeladat elvégzésére optimalizáltak. A felhasználó egyszerre egy feladatot végez vele, és ezért nem is kell ablakkezelés. kb ekkora felbontáson a betük borotvaélesek, nincs velük gond. Neki elég egy ablakban a pdf, a böngésző, a levelezés.

    Levelezés: Annak ellenére, hogy a mui-s levelező kiirogatja a leveleket, én egy böngészőablakban a desktopon mindig nyitok egy gmailt. Igy a taskbaron látom, ha érkezett email, de szerintem létezik email notificator is a problémára.

    Nem mindenki hülye, aki windows 8-at használ, és szereti használni.

Új hozzászólás Aktív témák