Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz NGA #19435 üzenetére

    OK, bocs. Csak akkor az alaptéma még mindig az: minek csinált asztali gépekre ilyen skizofrén felületet? Erre mi szükség van?

    "Talán azért van kétféle ie, mert a desktopos ie már régóta létezik."
    És? Akkor minek a metro-s? Vagy ha csinált metro-s, akkor meg megint csak: miért nem csinált saját desktopos pdf olvasót? Mi ebben a logika? BTW hol és mikor érdekelte az MS-t, hogy ne gyártson valamilyen sw-t, ha volt 3rd party? Miért pont a pdf-nél jönne ez elő?

    "Lehet neked nincsenek olyan ismerőseid, akiknek nehézséget okoz egy program feltelepitése, de hidd el vannak olyanok, akiken ez igen."
    Igen, lehet, sőt, biztos. Az MS valahogy mégis "átvészelte" az elmúlt 30 évet ilyen helyzetben... Az iPhone/iPad előtt 25 évvel sikeres volt az MS mindenféle AppStore nélkül.

    (#19443) Malachi
    "szokjátok meg, ahogy egyre jobban elterjednek a tabletek, az okostelefonok és mindenkinek lesz már otthon valami új generációs készüléke"
    Ezzel nincs s baj, azokra való a metro. De csak azokra. Lehet, sokaknak bejön asztalin is, de sanszos, hogy ennél többeknek nem. Pl. a cégek is lehet, váltani fognak 8-ra, de nem a metro miatt, vagy inkább úgy fogalmazok: annak ellenére. Bár azért erre nem kötnék nagy tételben fogadásokat, mert ahogy a Vistára váltás kényszerét átvészelték, szerintem a metro-val is így lesz. Aztán a következőben meg majd visszatér a teljes funkcionalitású klasszikus asztal és a metro teljes kilövésének választhatósága.

Új hozzászólás Aktív témák