Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Mindenképpen át fogok térni a nyolcasra, mert a felületen kívül a motorháztető alatt sok dolog van ami miatt muszáj lesz váltani.
    A felületre és csempékre visszatérve: nem az a baj hogy készítettek ilyen felületet, mert úgy tűnik sokaknak tetszik. Inkább azt látom hibának, hogy nincs egy egyszerű felületválasztás mód, amivel mindenki kiválaszthatná hogy mit akar. Annyi lenne,hogy csak bepipálnám hogy "klasszikus nézet", és abban a pillanatban eltűnne a start képernyő és az oldalról beugráló menü, és helyette kapnánk egy normál PC-re emlékeztető pl win 7-es felületet.
    (aki most azt akarja válaszolni, hogy ha nem tetszik ne használjam, akkor arra fentebb van a válaszom: muszáj lesz használni, mert a win 8 újításainak nem csak a felület a lényege, hanem sok más is, amit használni szeretnék, vagy majd használni KELL. Az a baj, hogy azzal együtt ez is kötelező)
    Egyszerűen úgy mint az xp-ben vagy 7-esben is lehetett választani milyen felületet akarok használni (illetve stílust inkább - de ott át lehetett szebni eléggé ), itt sem ártott volna. Aki csak táblagépként vagy okostelefonként akarja használni a pc-jét, vagy tetszik neki az új és szereti az innovációt, vagy csak egyszerűen balf@sz és nem ért a pc-hez de a csempékre kattintva tud szkájpolni meg faszbukozni, annak is nagyon jó lehet.
    De rajtam kívül biztos vannak sokan akiket nem érdekel az áruház, a szkájp, a közösségi oldalak, és sok ilyen dolog amit most menőnek tartanak, de a gépet mindig használja munkára, azok örülnének egy start menünek és egy új felület kikapcsoló gombnak.
    Ettől az új rendszer semmit sem veszített volna az értékéből, ugyanúgy lehetett volna ezekkel az extrákkal reklámozni és eladni. A háttérben meg megbújt volna az alapfunkciós win, ami bevált. A kettő elférne egymás mellett. (nekem a win 7 alatt is hiányzott pl a gyorsindítás, de nem hiányzott az aero felület és a csicsa a sok virággal)

    Egy teljesen más kérdés: aki frissít régi rendszerről és letölti a képfájlt, az milyet kap? Megtalálható itt az MSDN oldalán?
    Vagy az egy teljesen más iso lesz? Érdekelne hogyan néz ki egy olyan iso mielőtt frissítek. (inkább egy régebbi xp-met szeretném frissíteni amit már nem használok, de az sajnos 32 bites - ha jól tudom nem is volt x64 hun - de nekem 64 bites win 8 kellene.)
    Ha ugyanezeket az ISO-kat lehet letölteni amik a fentebbi linken is vannak, akkor nincs gond, mert ezek közül valamelyikhez használnám a kódot, de itt például X64 prof-ból csak VL-es van.

Új hozzászólás Aktív témák