Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Eldöntöttem hogy most nem irtom ki a gépről a defendert mert jókat írnak róla, de elég hamar meggondoltam. Csináltam egy fullos keresést, és talált is 3 fájlt. Az egyik a másik vinyón lévő xp egyik gyári fájlja, a másik kettő pedig egy-egy keygen ami kell. Ad lehetőséget választásra, hogy mit tegyen. Idáig jó is lenne, csak egyszerűen nem hajlandó megcsinálni amit beállítok, mert megáll félúton és csak a feladatkezelőből lehet kilőni hosszú idő után. Gyakorlatilag nem fogadja el hogy meg kellene tartani a fájlokat.
    A másik pedig a felhasználók kavalkádja, és a jogosultságok. Ezzel a Microsoft fiókkal jól megkeverik, szerintem felesleges hogy belekeverik az egészet a belépésbe, amikor jogosultságokat kell osztani akkor olyan neveket is kiírt amiket már töröltem, vagy megváltoztattam. Nekem kicsit átgondolatlannak tűnik.
    Az UAC pedig olyan, mintha nem jegyezné meg a beállításokat. Minimumra vettem, de sokszor visszaszökik erősebb beállításra :)
    Ami a legrosszabb: Ha kikapcsolom az UAC-ot akkor a metros motyók nem indulnak. Nekem ez ami kezdi betenni a kaput, valószínűleg marad a rendszerem beépített rendszergazdai fiókkal, metro nélkül. :(
    Kár hogy így oldották meg, mert a win8 egyéb újdonságai kellenének.

Új hozzászólás Aktív témák