Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz hackeeeee #20877 üzenetére

    Nem, az már nincs. Én legalábbis nem találtam, ilyen csökkentett módos indítást.
    A vezérlőpultban kell beállítani, hogy a következő induláskor mi legyen. De ott is csak olyanok vannak, hogy refresh, reinstall, meg ilyenek. Elég hülyeség szerintem, mert előre nem tudhatom, hogy a következő indításnál szükségem lesz rá.
    Illetve azt vettem még észre, hogy ha úgy érzi, hogy valami baj van, akkor magától elkezd varázsolni. Ez nekem nem tetszik, mert félek, hogy egyszer félrenyomok, és fullra újrainstallálja magát. Azt meg marhára nem szeretném. Már vagy kétszer volt olyan, hogy nem rendesen állt le, hanem megfagyott a gép, és olyankor kezdte ezt a recovery varázslatot. Nem találtam olyan menüpontot, mint a win7-ben, hogy induljon el normálisan, mert én tudom, hogy semmi baja. Tekert félórát, és csak reménykedhettem, hogy nem most telepíti újra magát. Mert azt azért közölte, hogy nem sikerült neki.

    Na, egyébként itt van, leállításkor a vezérlőpultban kellene beállítani, hogy safe módban restartoljon.

    [link]

    De elég esélytelen ide eljutni, ha feltelepítettél valamit, amitől megbolondul a rendszer. Mert ezt a működő Windows alól kell beállítani. Még azt sem mondanám, hogy a kezdő usereknek könnyebb, mert ha engem összezavar, akkor a számítástechnikához nem értőknek teljesen feleslegesen sorol fel 8 választási lehetőséget. Nekik elég egy is, a Mukodj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák