Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #22136 üzenetére

    Hát több száz/ezer kommenten keresztül a jogtisztaságon megy az epézés, hogy mi jogtiszta, mi nem. Elméletben az nem jogiszta, ha egy aktiválatlan 7-et felraksz, majd a programmal megveszed a 8-at és az upgrade.
    Erre meg kiadnak egy ssd-t egy upgrade windows 8-al, és az elméletben nem jogiszta, mert nem egy aktivált, mondjuk itt windows 7-re, rakod fel. Ha ezt a lépést megjátszották, akkor nekem itt egyik nagyon okos se mondja azt, hogy ha valaki tört, vagy aktiválatlan 7-re veszi meg a 8-at, hogy az nem jogtiszta. Mert az ms úgynézki hogy leszarja, mert amit most csinálnak az ssd-vel az sem jogiszta elméletben. Nekem csak ez a furcsa.
    Mert aki 0-ról vesz laptopot rendszer nélkül + vesz egy ilyen csomagot, amiben egy 8 upgrade van akkor az sem jogtiszta, mert nincs alatta egy eredeti rendszerről számla + matrica. Only 8 upgrade dvd.
    Akkor majd gondol egyszer az MS egyet és kipicsázza az ilyen ssd tulajokat? Szerintem nem, csak arról szól a történet, hogy fogyjon a rendszerük és valamit felmutassanak. Nem vagyok ellene, mert megvettem én is meg nagyon jó a rendszer de akkor itt már nem a jogtisztaságról megy a dolog, hanem a pénzről.

    (#22137) Agostino:

    Csinálsz egy google acc-ot, majd feliratkozon néhány magyar oldal rss-re, majd a googe olvasóhoz hozzáadod és egy my reader nevű app-ot leszedsz és a google acc-al bejelentkezel.

    IE-re mincs megoldás, esetleg próbáld meg a magyar nyelvet telepíteni.

    Arra sincs lehetőség.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák