Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dokaan

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kezdő Windows 8 felhasználó lennék... Most szeretném telepíteni az új laptopra. (ASUS K53B) Előzetesen telepítve volt rá a Win 8, de a 750 gigából csak 250-et láttam. Ezért döntöttem úgy, hogy újratelepítem. Microsoft Windows 8 Professional x64 MSDN HUN VL - verziót írtam ki alcohol 120-al. Be is Bootol, de amikor telepíteném, a következőt írja ki: A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT lemezekre telepíthető. Azt már kigugliztam, hogy az EFI a BIOS helyett van ha minden igaz. És hogy újra kellene inicializálni GPT alapúvá a merevlemezt. De hogyan tehetem ezt meg? Ha valakinek van építő jellegű javaslata, az kérem segítsen, mert kicsit elveszett vagyok...

    Jelenleg ilyen partíciókat lát a telepítő:
    0. Partíció: 1: Rendszer számára fentartott 100 MB teljes méret, ebből 65 MB szabad Ezt engedné formázni is és törölni is.
    0. meghajtó szabad területe 698.5 GB és az egész szabad. Ezzel nem enged semmit csinálni, csak az 'új' lehetőségre mehetek rá, de nem enged új partíciót létrehozni.

    A segítségeket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák