Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz justaview #32696 üzenetére

    Előny: gyorsabb. Stabilabb, *kisebb Hardware igényű.

    * abban az esetben ha a procid támogatja PAE/NX/SSE2-t különben a Windows 7 települ csak fel a 8-as nem.

    Windows 7-el ellentétben már nem csak a szervizcsomagok után lehet eltávolítani a hátramaradt telepítési fájlokat, melyeknek egyetlen célja, hogy biztonsági másolatként arra az esetre nyújtson megoldást ha a felhasználó elkívánja távolítani a frissítéseket. Általában a felhasználók döntő többsége - nagyon helyesen - nem szokott élni ezzel a módszerrel - igazából csak akkor indokolt ( de ilyen nagyon ritkán fordul elő) ha a frissítés stabilitási gondokat okoz. A közelmúltban volt egy példa rá - Hibás frissítést adott ki a Microsoft. Pont a Windows 7 felhasználókat érintette. Ilyen esetben visszatérhet a felhasználó egy a frissítés előtti állapotba.

    Egyéb esetben, az szokott fennállni, hogy a felhasználók azt sem tudják, hogy van ilyen lehetőség, ellenben több száz MB-ot foglalnak ezek a fájlok.

    Windows 8-nál már kulturáltabban oldható meg a dolog...

    Windows 7 -nél is van mód rá, de azt manuálisan kell elvégezni. Ezen az útvonalon: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download megkeresni és törölni. Hátránya még, hogy törlés után a frissítések naplója is törlődik, Windows 8-nál ez sem fordul elő.

Új hozzászólás Aktív témák