Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz pushalias #35000 üzenetére

    Akkor örülj neki, oszt' elemezgesd. :W
    Próbáltam finomítani a véleményt, hogy kegyednek is megfeleljen, látom, kár volt, úgyis csak a kötekedés az egésznek a célja. :(

    [...]amit én mindvégig mondtam

    Hát, te azt írtad, hogy nem látod, aztán ebből lett az, hogy valamit mégis, és hogy valószínűleg a Win8-féle kontúrelmosás körül van a bibi. Szálka-gerenda effektus...? Normális képpel esetleg az apróbb eltéréseket is fel lehet fedezni, egy másik, és az ő gépén készült kép között, de az egyrészt bármi mástól is lehet, pl. másképpen van a kép beállítva (más a gammaszint pl.), azzal előrébb nem jutunk. Kikapcsolja a ClearType-ot, és ha még mindig rossz lesz a megjelenítés, úgyis beírja.

    Ebből a takonycukrozásból én viszont itt kiszállok, ez nem az a szint, ahol van értelme bárminek is. Többször majdnem megfogadtam, hogy nem válaszolok a baromságaidra, mert rendszeresen eljátszod, hogy egy idő után (gondolom, amikor már kényelmetlen lesz) egyszerűen nem válaszolsz, de most meg is teszem. Kérlek, te se szólj hozzám a továbbiakban, én is tartózkodni fogok tőle, bármilyen ügyben. Mint ha nem is léteznénk egymás számára. Kösz'.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák