Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz Kékes525 #35644 üzenetére

    Amúgy jó nekünk a felhőközpontúság?

    Neked jó, hogy ha van laptop, sz.gép, tablet, vagy telefon kombó valamelyike és eléred a fájlaidat, zenéidet úgy, hogy ne kelljen pendrive-ot, vagy külső merevlemezt hurcolni, akkor az jó neked?
    Vagy fényképezel a telefonnal, feltöltöd google drive-ra, vagy skydrive-ra, akkor otthon nem kell az SD kártyát átpakolgatnod a gépbe vagy usb kábellel megoldani, akkor az jó nem?
    Igaz, internet kapcsolat kell hozzá, de a nagyvárosokban ez már nem téma, mert vannak nyilt wifi pontok, (ha nem lenne otthon net, de ez ma már csak minimálisan jön elő) akkor az annyira nem is rossz és minden kütyüdön látod azt, amit fényképeztél mondjuk.
    Vagy ha telepítesz egy windowst, akkor nem kell újra leszedni az app-okat(windows 8), hanem bejelentkezel a fiókodba, amit használtál akkor minden oda kerül vissza ahol volt. Az jó nem? Kényelmes, nem kell mindent újra felrakni.
    Vagy, ha fontos word fájlokat, vagy excel táblákat feltöltesz, és netán a pendrive megáll,tönkremegy, vagy kellene hétvégén, mert dolgozni akarsz és nem tudsz bemenni a melóhelyre, de ha feltöltöd a felhőbe, otthon eléred, dolgozol benne, majd elmented és hétfőn csak folytatni kell, vagy akár bemutatni, akkor az jó, hogy a felhőből csak letöltöd, majd vissza. Hm?
    Jó neked a felhő?

    Mert nekem jó.

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák