Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Bodor #43852 üzenetére

    Try&Decide-ot programok tesztelésére tartom hasznosnak, ha valamit végül törölni fogsz, akkor nem szemeteli neked a Windowst :) De sokmindenre jó, például hülyeségeket csinálni :DDD

    Egy kérdésem lenne hozzád az acronisról, és ezzel a hsz-el be is fejezem az OT-t. Az Acronis ugye elég mélyen beépül a windowsba, nem vettél észre emiatt lassulást a gépen? Ezen fog nálam múlni, hogy megveszem-e az ATI Prémiumot a közeljövőben, mert amelyik gépen használnám, az nem valami izmos, egy Intel Core i3 380M @ 2.53GHz 32nm - Arrandale dolgozik benne 4GB DDR3 @ 532MHz -el :U Most fogom újrarakni a gépet, meglátom hogy száguld Acronis nélkül, és Acronis-al, bár lehet csak terhelés alatt vennék észre különbséget, ha van is.

    Az Acronis True Image 2013-at tavaly adták pár SSD mellé, hátha találok ilyen akciót a 2014-re :)

    ,,Viszont aki egyszerű, ingyenes lemezképmentő, vagy ghostoló programot keres W8-hoz, annak szerintem a beépített tökéletesen megfelelő." -> Teljesen egyetértek :K Épp tegnap csináltam helyreállítási meghajtót a Win 8.1 beépített megoldásával, és a Macrium Reflect Free-vel, a W8 sokkal gyorsabban elkészült :U A lemezkép is viszonylag gyorsan megvan, nekem 35 GB-os, SSDn futó rendszert HDD-re USB 2.0-án keresztül ~ 20 perc alatt lementett :)

    ,,Macrium Reflect Free is kompatibilis a W8-al, csak nekem azért nem volt megfelelő, mert nem tud, csak teljes lemezképet menteni." Valóban, de csak a free nem képes rá :) A fizetős verziók igen.

    Ettől függetlenül fizetősből szerintem jobban jártál az Acronis-al. A Macrium Reflect Free viszont jó ingyenes program particíó klónozására, azt a Win nem tudja megoldani beépített eszközökkel :)

    ,,Helyreállítási meghajtóval kapcsolatban elég sajnálatos, hogy a W8-ból kivették azt a lehetőséget, hogy CD-t vagy DVD-t lehessen írni, nem hiszem, hogy mindenkinek van egy felesleges pendrive-ja erre..."

    Ez valóban elég sajnálatos.. Egyetlen vígasz, hogy a kis méretű pendriveok ára már egész baráti. :)
    Viszont ha jól tudom, már ütemezést sem lehet csinálni rendszerkép mentésére a Win 8.1 beépített megoldásaival, mert az is a köddé vált Windows 7 File Recovery vezérlőpult elemben volt..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák