Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    Sziasztok!

    Vennem kell egy oprendszert hétfőn, eddig a 8.1 preview-t használtam, kedvenc nem lesz, de elmegy. Ahogy a fórumot olvasgattam választ remélve, kiderült, hogy nem is csak 1 kérdésem van. Tehát:

    1. Hogyan kell a meglévő rendszerre (hagyományos újratelepítés és adatvesztés nélkül) rátelepíteni a végleges 8.1-et? (A jelenlegi és az eljövendő is 64 bites, azonban a mostani angol, de magyart szeretnék helyette.) Örülnék egy magyar nyelvű leírásnak.

    2. Az alaplapomon UEFI is van, és fogalmam sincs, én milyen módban telepítettem anno ezt a Windows-t. Ha így jól működik, akkor hagyhatom így vagy később megbánnám?

    3. Kabalabula egyik HSZ-éből megtudtam, hogy számos verzióban létezik a 8.1. Mostmár tényleg annyira összekuszálódott minden a fejemben. Milyen néven kérjem a boltban azt, amelyikben van Media player, teljesen üres gépre is telepíthető (mert a későbbiekben, ha újra kell rakni, azt formázás előzi meg.) Ugye nincs szükség a Pro verzióra ahhoz, hogy wifin megosszam a másik szobában lévő multimédia-lejátszóval a gépen lévő tartalmat? Erre a célra a PS3 Media Servert használom.

    4. Van valami komoly ellenvetés a 8.1 véglegesítésével kapcsolatban? Miért jó az egyeseknek, ha nincs benne a Media player, lemaradtam valamiről?

    Előre is köszönöm a választ, és elnézést, hogy ilyen hosszú lett. :B

Új hozzászólás Aktív témák