Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz King Unique #48497 üzenetére

    perifériás látásnak köszönhetően részlegesen képben vagyok mi történik egy adott ablak, menün kívül. mondjuk nem mintha sok időt töltenék el menüben, vagy akárhol.
    másik megközelítés: minek legyen valami teljes képernyős (ami jelen esetemben félfunkcionalitású a crashelő appok miatt, ami a 8 Developer Preview óta fennáll!), ha ~ugyanaz a funkcionalitás éppen kisebb helyen is elfér?
    azt még a nem éppen közkedvelt OSX-nél sem merték el eljátszani, hogy "kompletten" mobilos/tabletes felületet toljanak desktop gépre, mert nem oda való. vannak mobilról hozott dolgok, de nem az egész az.
    hasonló szindróma, mint anno Vista-nál, kitaláltak valamit, ami nem is lenne rossz, de érezhető, hogy ez nem most fog teljes potenciállal működni, hanem a jövőben. éppen a jócskán távoli jövőben. Vistahoz is kellett idő, mire alkalmazkodott hozzá a piac, ehhez is kell még, nincs minden sarkon érintőkijelzős noti, meg desktop, ahol egyébként nagyon süti lenne a 8.1, mert a felület tényleg oda lett kitalálva. de az érintőkijelzőnek desktopon csak nagyon kevés kivételtől eltekintve nem sok hasznát látom, mert baromi kényelmetlen :D
    de a legnagyobb baja a Windows 8-nak, hogy skizofrén...

Új hozzászólás Aktív témák