Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #19617792 #48553 üzenetére

    Azért legtöbb beállítás elvégezhető desktopon, csak párnál kell gépházban matatni, de szerintem az nem akkora gond, mivel automatikusan átirányítja usert a megfelelő helyre, nem neki kell kitalálni, hol keresse.
    Persze, h kiadják a "desktoposító update.eket", ha másért nem, akkor kényszerből, mert nekik fontos, h eladások rendben legyenek, de azért ők is tudják és az elégedett user tábor is, h túl van lihegve nem kicsit ez a Win8 mizéria...vsz részben azért sem csinálták elsőre olyanra, mint ez az Update1, mert nem gondolták volna, h ekkora nehézséget fog jelenteni a sötét home usereknek. Utóbbit meg, ha megnézed, semmi igazán komoly fejlesztés, előrelépés nincs benne, csak ezek a szamárvezetők...De, ha még ez se felel meg, akkor kérdés, h mi lenne a jó, ha kiadnának Update 2/-3/-4-et és totál visszahetesítenék, visszabutítanák, mert valljuk be, azért az se lenne igazán jó :F
    Windowst meg ne hasonlítsuk Linuxhoz, előbbire sosem volt jellemző az a szabad tákolhatóság :N , mint utóbbira.

    Más: vki említette is korábban, h a Charms Bar kicsit késve jön elő, ezt én is tapasztaltam, h van kb. 1mp fáziskésés...gondolom ez is direkt lett így megcsinálva, h ha képernyő sarkába húzza user a curzort, akkor ne rémüljön meg egyből az előugró Charmstól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák