Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz King Unique #49320 üzenetére

    Ami te írsz a rinyálással kapcsolatban teljesen egyetértek. Lenyomom a csempegombot (windows gomb) elkezdem írni a programot vagy doksit amit keresek és tádámm már indítom is vagy a Bing megkeresi nekem amit akarok.

    Viszont az baj az emberekkel hogy félnek az új dolgoktól, de nem azért mert bonyolult a dolog csak egyszerűen fél és kész,tényleg nem megbántva őket.

    CirrMee véleményét is elfogadom csak nem tudom mi az amit a csempe OS nem tud mint start menüs elődei? Kezdőképernyőt befaragod magadnak, elrendezed elnevezed és hurrá minden úgy van ahogy akarom. Mit nem látsz a csempéken amit látsz a start menün? Nem kötekedni akarok csak kíváncsi vagyok.

    off: Azokat az embereket sem értem akik nem jelszavazzák a gépüket vagy a windows-os online bejelentkezést kikapcsolják (wareznál nem tudom hogy van ott lehet ki kell :F). Azt a windows-t amin van egy user no password 0 sec megtörni, amin meg van egy user+meg egy pass azt konkrétan egy pendriveal boot időtől függően 1-3 percre tenném, viszont ha win live csoda van csak a gépen akkor azért az már szép macera.

    Ahol én dolgozok ott is jöttek a népek hogy telepítsek neki 8-at aztán meg 8.1 (Update 1 óta is jöttek) mert milyen faja a csempe csak mutassam meg hogy működik (140+ user és gép) és kapcsoljam be hogy automatikusan az asztal jelenjen meg :) Ja és akkor van már start menü? :DDD
    Megmutattam, aztán kértem mutassa meg mi maradt meg. Egy egyszerű példa, indítsa el pl. az excel-t a csempe felületről. Lenyomta a csempe gombot és néz bambán. Kérdem mizu?, mondja hogy elakadt mert nincs a kezdőképernyőn az excel, mondom neki kezdje el írni excel, oké de hová? bárhová csak írjad, beírja látja excel kattint indul öröm boldogság. Kb két nap és töröljem a fenébe mert neki nem tetszik. Oké törlöm de mi nem tetszik? Hát pl az hogy a Word-öt nem találja és csak valami kacifántos módon tudja. Hát most erre mit mondjak?
    Ugyanakkor van olyan középvezető aki megmondta, hogy az embereinek win 8.1 kötelező minden gépére és csókolom akinek nem tetszik az így járt ;]

    Én igazából a Skype-al és a One(Sky)drive-al nem vagyok kibékülve, a Drive-nál legalább rájöttek hogy kéne a tálcára valami hogy tudjam sikerült-e az NSA-nak leszinkronizálni a fájlaimat vagy még b@szakodnak. A Skype meg fut a háttérbe és tuti mindig akkor csörög mikor nem számítok rá és infarktust kapok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák