Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz MrCsiT #50039 üzenetére

    Szerintem ebbe ne menjünk bele nagyon, mert megint takarítás lesz a vége... :D
    Ki mondta, h aki nem tud makrót programozni, az képzetlen? Én csak azt vetettem fel, h azt sokkal nehezebb, időigényesebb megtanulni, mint a 8/8.1 használatát, amit, ha vki tud kezelni, egyáltalán nem penge még IT terén, mert nem kell hozzá nagy logika, sok ész... :N
    Másik állítás is pontatlan, mert egyrészt minden telepített program ikonját és egyéb dolgait a sima 8 alapban kipakolta a Metróra, a 8.1 már nem, h ne szemetelje tele. Viszont alul kis nyílra kattintva, alkalmazások listájában ott vannak és onnan lehet fontosabb ikonokat kezdőképernyőre rögzíteni, nem nagy meló egyáltalán. Továbbá a gyakran használtakat úgyis asztalra, tálcára teszi az ember, mint a 7-ben, de előbbiek alapján Metrón megtalálni se okozhat problémát.
    3 rd party start menü így megint nem igaz, mert csak 3-5 $ kell fizetni a fizetősekért, mint pl. a Start8, másrészt van legalább 8-10 féle ingyenes alternatíva [link]. :)
    Szerver részével nem foglalkoztam, de hallottam olyan helyekről, ahol elvoltak vele, illetve ott is van desktop környezet, nem csak a modern.

    (#50038) King Unique: korábbi kérdésemmel kapcsolatban [link], IE11 csak a 8.1-re megy fel, sima 8-ra alapból nem :F Pedig ugyen win update még 7-re is felajánlja, de nálam sima 8-cason nem, pedig frissítés stb. megfelelően van beállítva...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák