Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Djuree #51990 üzenetére

    Ezt nagyon nem értem :F , mert én spec pont használok 2D/3D CAD programokat (AutoCad, Solid Edge stb.) 8 és 8.1 alatt is és semmi problémám vele, ahogy Photoshop, Office stb. is bőven használható, ezt nem értem mire fel állítják egyesek...
    Simán, gond nélkül feltelepül, ott az asztal, használod azt kész, Charms Bar engem spec nem zavar a munkában, úgyis csak sarkokba húzva jön elő. max talán jobb feslőt addig kikapcsolom, komoly munka közben Metros appokat meg úgyse nyomogatom, h pl. bal felső bezavarjon.

    Másikra meg, h ne váltson, mondja ezt egy olyan friss Win8.1 user, aki alig használja pár napja és csak kezdeti felületes képalkotás, tapasztalatok után alkot, főleg szubjebtív érvek alapján képet róla...ez jó. :D

    (#52000) trickyy: szerintem már meg lett adva a kezdő lökés, ha sima 8 annyira nem tetszett a kis "apróságok miatt", akkor 8.1-től se várj csodát, főleg, ha olyan a hozzáállásod, puszta jó tanács. :)
    Viszont ne hallgass más elhamarkodott megjegyzéseire se :N , mert azt láthattad 8-ban, h ott az asztali felület is és az Aero Glass híján 1-1-ben ugyanolyan, mint a W7 esetében. 8.1 U1 óta meg alapból az asztalra bootol stb., gyakorlatilag teljes egészében dolgozhatsz akár ott is és start menühöz sem kell megvárnia W9-cet, mert felraksz 2 perc alatt magadnak egyet.

    (#52004) szabonagyur: most én mondom, nem érdemes annyira...eldöntette már, h nem nem kell neki...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák